BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 28 martie 2008

Dragoste de dragoste

„De câte ori am vrut să strâng pe copiii tăi cum îşi strânge găina puii sub aripi, şi n-aţi vrut!” Matei 23:37

„Cine nu iubeşte, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.” 1 Ioan 4:8

„Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămâne în dragoste, rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el.” 1 Ioan 4:16

„«Dumnezeu este iubire» este scris pe fiecare boboc de floare ce stă să se deschidă, pe fiecare fir de iarbă ce se ridică.” Ellen G. White, Calea către Hristos (Bucureşti: Viaţă şi Sănătate), 10.

„El ne invită să ne încredem în El, cu o încredere mai puternică şi mai profundă decât încrederea unui copil în tatăl său. Părinţii îşi iubesc copiii, dar dragostea lui Dumnezeu este mai mare, mai întinsă, mai profundă decât poate fi iubirea omenească. Ea este nemărginită. Apoi, dacă părinţii pământeşti ştiu să dea daruri bune copiilor lor, cu cât mai mult Tatăl nostru din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce-L cer de la El?” Ellen G. White, Parabolele Domnului Hristos (Bucureşti: Viaţă şi Sănătate), 142.

„Iubirea lui Dumnezeu este ceva cu mult mai presus decât o simplă negaţie; ea este un principiu pozitiv şi activ, un izvor de viaţă, curgând mereu spre binecuvântarea altora.” Ellen G. White, Cugetări de pe Muntele Fericirilor (Bucureşti: Viaţă şi Sănătate), 58.

„Iubirea lui Hristos este un lanţ de aur care uneşte fiinţele omeneşti limitate, care cred în Isus Hristos, cu Dumnezeul cel Infinit. Iubirea pe care o are Domnul pentru copiii Lui întrece orice cunoştinţă. Nici o ştiinţă nu o poate explica sau defini. Nici o înţelepciune omenească nu o poate intui.” Ellen G. White, Minte, caracter şi personalitate, vol 2 (Bucureşti: Viaţă şi Sănătate), 801.

0 comentarii: